Makrobiotika

Rešpektovanie poriadku vo vesmíre, harmonická strava a jej vplyv na ľudské zdravie.

utorok, augusta 19, 2008

Ako chutí judášovo ucho

Chcete vedieť ako chutí judášovo ucho? Pripravte si pokrm podľa receptu autoriek Dagmar Lužnej a Dagmar Vránovej z kuchárskej knihy: Makrobiotický léčebný talíř, aneb nemoc není nepřítel (II).
Recept je vhodný ako prevencia kardiomyopatie a zlyhania srdca.

Tempeh ako Čína

Suroviny: 150 g bieleho tempehu natural, 1 hrnček zeleninového vývaru, 1/2 hrnčeku cibule nakrájanej na kocky, 1/2 hrnčeku pórku nakrájaného na tenké prúžky, 1/2 hrnčeku červenej kapusty nakrájanej na tenké rezance, 1 lyžica čiernych hríbov (judášovo ucho) v suchom stave, 1 lyžica sezamového oleja, 1 lyžica sójovej omáčky Shoyu, 1 lyžica umeoctu, 1 lyžica kuzu, pramenitá voda.
Recept nájdete na novom webe.
AddThis Social Bookmark Button
posted by Alena @ 17:29   0 comments