Makrobiotika

Rešpektovanie poriadku vo vesmíre, harmonická strava a jej vplyv na ľudské zdravie.

piatok, júna 16, 2006

Nákyp z kuskusu

Suroviny: 350 g cestoviny kuskus, 1 malá cibuľa, 4 väčšie ružičky brokolice, 50 g čerstvého hrášku, 1 stredná mrkva karotka, soľ
Postup: Zeleninu očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Vodu v pomere 1:4 (vzhľadom na kuskus) privedieme do varu, dáme štipku soli, nasypeme kuskus a varíme asi 5 minút na malom plameni. Odstavíme, do horúceho vmiešame zeleninu a necháme vstrebať všetku vodu. Formu na srnčí chrbát (budeme potrebovať dve) vypláchneme studenou vodou a vlejeme do nej kuskus so zeleninou. Uhladíme a necháme vychladnúť. Vyklopíme a krájame na úhľadné tvary.
Kľúčové slová: recepty, obilovina, kuskus
(Podľa: Lužná, Dagmar: Makrobiotické nedělní vaření. ANAG, 2005)
AddThis Social Bookmark Button
posted by Alena @ 23:54  

1 Comments:

  • At 3:14 AM, Anonymous Anonymný said…

    Very pretty site! Keep working. thnx!
    »

     

Zverejnenie komentára

<< Home