Makrobiotika

Rešpektovanie poriadku vo vesmíre, harmonická strava a jej vplyv na ľudské zdravie.

nedeľa, júna 25, 2006

Burizónové guličky

Suroviny: 1 šálka hrozienok namočených v sójovom mlieku, 2 až 4 balíčky burizónov, ½ hrnčeka nahrubo nakrájaných mandlí, ½ šálku jačmenného sladu (sladenky), je možné pridať i trochu karobu.
Postup: V mise všetko zmiešame a pridáme toľko sójového mlieka, aby cesto držalo pokope. Vlhkými rukami tvoríme guličky a obaľujeme v kokose. Kokos môžeme tiež doplniť nastrúhanou karobovou čokoládou.
Kľúčové slová: dezerty
(Podľa: V. Strnadelová a J. Zerzán: Radost z jídla. ANAG, 2002)
AddThis Social Bookmark Button
posted by Alena @ 21:50  

2 Comments:

Zverejnenie komentára

<< Home