Burizónové guličky
Suroviny: 1 šálka hrozienok namočených v sójovom mlieku, 2 až 4 balíčky burizónov, ½ hrnčeka nahrubo nakrájaných mandlí, ½ šálku jačmenného sladu (sladenky), je možné pridať i trochu karobu.
Postup: V mise všetko zmiešame a pridáme toľko sójového mlieka, aby cesto držalo pokope. Vlhkými rukami tvoríme guličky a obaľujeme v kokose. Kokos môžeme tiež doplniť nastrúhanou karobovou čokoládou.
Postup: V mise všetko zmiešame a pridáme toľko sójového mlieka, aby cesto držalo pokope. Vlhkými rukami tvoríme guličky a obaľujeme v kokose. Kokos môžeme tiež doplniť nastrúhanou karobovou čokoládou.
Kľúčové slová: dezerty
(Podľa: V. Strnadelová a J. Zerzán: Radost z jídla. ANAG, 2002)
2 Comments:
At 3:14 AM, Anonymný said…
Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»
At 11:53 AM, Anonymný said…
Here are some links that I believe will be interestedhttp://google-index.info/1130.html or http://indexmachine.info/2282.html and http://google-machine.info/2238.html
Zverejnenie komentára
<< Home