Makrobiotika

Rešpektovanie poriadku vo vesmíre, harmonická strava a jej vplyv na ľudské zdravie.

nedeľa, augusta 13, 2006

Poradňa

V rámci Institutu celostní medicíny (Na Florenci 19, 110 00 Praha 1) pôsobí od roku 1995 súkromná ambulancia MUDr. Vladimíry Strnadelovej a poradňa zdravej výživy Jana Zerzána. Pomocou alternatívnych terapií, prírodných liekov a homeopatík úspešne liečia celý rad chronických, inak ťažko liečiteľných chorôb. Poriadajú pobytové kurzy zdravého životného štýlu a prednášky po celej ČR. Sú autormi knihy: Radost z jídla (nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta), ANAG 2002.
Pomocou elektroakupunktúry Dr. Volla (prístrojom EAV) robia kompletné vyšetrenie imunitných, regulačných, nervových a obehových systémov. Ďalej EAV vyšetrí u jednotlivých orgánov, tkanív a ich funkcií, zaťaženie baktériami, vírusmi, plesňami, rádioaktivitou, chémiou a ťažkými kovmi. Prístroj tiež pomôže zistiť vhodnosť zvolenej liečby, ktorá spočíva v detoxikácii a náprave poškodených funkcií pomocou prírodných liekov a postupov. Liečba je zvolená individuálne, podľa potrieb a možností toho, ktorého človeka.
Najlepšie liečebné výsledky sú u chronických problémov ako alergia, astma, akné i iné kožné problémy, chronická únava, poruchy krvného obehu, kĺbové a zažívacie problémy. Dobre sa darí riešiť doliečenie i liečba onkologických ochorení. Spolupráca klienta je najefektívnejšia pri úprave životného štýlu.

AddThis Social Bookmark Button
posted by Alena @ 14:59