Makrobiotika

Rešpektovanie poriadku vo vesmíre, harmonická strava a jej vplyv na ľudské zdravie.

utorok, augusta 29, 2006

Údené tofu na cibuli – náplň do knedličiek

Suroviny: (4 porcie) 320 g údeného tofu, 1 cibuľa, slnečnicový olej
Postup: Cibuľu olúpeme, nakrájame na kocky a orestujeme na oleji. Tofu nakrájame na malé kocky, dáme na cibuľu a spoločne restujeme asi 3 minúty. Necháme vychladnúť a plníme túto zmes do knedličiek (viď recept – Pšenové knedličky plnené údeným tofu).
Kľúčové slová: recepty, neskoré leto, bielkovina, tofu
Keywords: recipes, late summer, protein,

(Podľa: Lužná, Dagmar: Makrobiotické nedělní vaření. ANAG, 2005)

AddThis Social Bookmark Button
posted by Alena @ 17:07