Seminár v Morávce u Ostravy
V dňoch 13.- 15. 10. 2006 organizuje Ota Reiss seminár zameraný na chyby v príprave základných potravín, pečení chleba - s novými poznatkami a technikami pre uľahčenie prípravy a opravy vážnych chýb v makrobiotike a vegetariánstve.
Ďalšie témy sú – ozrejmenie prírodných zákonov a ako sa s nimi pracuje vo všetkých odvetviach, skryté alebo podceňované nebezpečenstvo (aj u biopotravín), vírusy, pliesne, zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny. Bude predvedený i nový model multifunkčnej pekárničky, ktorý začal vyrábať.
Bližšie informácie na stránke Věda-fyzika-makrobiotika.
Kľúčové slová: akcie, poradenstvo, chlieb,
Keywords: events counselling, bread,
0 Comments:
Zverejnenie komentára
<< Home